Actuele informatie

Wilt u weten wat er speelt binnen Bureau Top? Welke projecten zijn afgerond of welke samenwerking tot stand is gekomen. Lees het hier

Lees al het nieuws


Persberichten

Hier vindt u persberichten over activiteiten van Bureau TOP

Lees alle persberichten

Archief persberichten

Archief 2011Archief 2010Archief 2009

Beeldbank

Ga naar de beeldbank Beeldbank

Perskamer

Nieuws archief 2011

YouTech Techniekplein drukbezocht!

20-12-2011

Virtueel lassen, elektrisch vlaaien snijden, segway rijden, een helikopter of auto bedienen met een iPad, digitale beroepskeuzetests... zomaar een aantal activiteiten die VMBO scholieren en havisten vorig weekend op het YouTech Techniekplein konden doen. Het Techniekplein stond op 9 en 10 december op de Beroepskeuzebeurs in de Jaarbeurs van Utrecht. En met de inzet van acteur Vincent Moes waren er ook opvallend veel meiden rondom het Techniekplein te vinden...

Lees verder

In Memoriam Geo de Langen

20-12-2011

Zondagochtend 18 december ontvingen wij het trieste, onverwachte bericht over het overlijden van onze collega Geo de Langen (op 49-jarige leeftijd). Geo was al enige tijd ernstig ziek. Echter, de behandeltherapie die hij volgde leek succesvol. Afgelopen week kreeg hij helaas een terugslag. Donderdag jl. genoot hij nog samen met zijn collega’s tijdens het jaarlijkse eindejaarsuitje.

Lees verder

Kerstsluiting Bureau TOP

20-12-2011

De kerstvakantie staat voor de deur en ook Bureau TOP gaat even met vakantie.

Lees verder

Record aantal inschrijvingen Junior Vakkanjers!

20-12-2011

Aan de aftrap van de Junior VakkanjerWedstrijden verschijnen maar liefst 90 teams van 37 scholen! Met het deelnemersveld gaan we dit jaar zelfs over de landsgrenzen heen: een school uit Sint Maarten was zo enthousiast over de wedstrijd, dat zij besloot deel te nemen aan de Nederlandse competitie.

Lees verder

Selectiewedstrijden Vakkanjers soepel verlopen

20-12-2011

Zo’n 215 jonge technische talenten deden de afgelopen twee weken mee aan de selectiewedstrijden van Vakkanjers. De beste vijf talenten per vakdiscipline gaan door naar de grote finale in maart 2012. Er stond dus wat op het spel! De vonken spatten er letterlijk af op de diverse selectielocaties.

Lees verder

Sr Vakkanjers

20-12-2011

Na een succesvolle kick off bij Scania aan het begin van dit jaar kwamen de Sr. Vakkanjers bijeen bij de Space Expo in Noordwijk. Na de rondleiding door het Space Expo ging de bijeenkomst van start.

Lees verder